oude metalen, oud ijzer

Waar moet u met uw oud ijzer terecht? Recycling is het antwoord!

Waarom uw oud ijzer inleveren?


U kent het misschien nog van vroeger: de oud ijzer-opkoper die door de straat rijdt en door een luidspreker oproept om uw oud ijzer te verkopen. Tegenwoordig zien we dat tafereel niet zo vaak meer. Maar dat wilt niet zeggen dat er geen opkopers van oud ijzer meer bestaan!


Tegenwoordig is het opkopen van oud ijzer echter geëvolueerd naar een recyclage-activiteit. Door strenger wordende milieuregels moet de verwerking van uw oud ijzer aan hoge standaarden voldoen. Gelukkig maar. Want daardoor is uw oud ijzer laten ophalen écht een slim idee geworden.

4 goede redenen om uw oud ijzer te laten ophalen


Waarom zou u vandaag nog uw oude metalen moeten laten ophalen, verwerken en recycleren?


1. U bent er vanaf


Dat is meteen duidelijk. Minder rommel in uw huis, méér ruimte voor nieuwe dingen. Door uw oude metalen te laten ophalen, zorgt u voor een ordelijke woning – én een gelukkige vrouw .


2. U doet het milieu een plezier


Het verwerken van oud ijzer moet professioneel gebeuren, volgens strikte aanwijzingen. Dat heeft zijn redenen. Metalen en ijzer kunnen een grote impact hebben op het milieu. Door de verwerking in handen te leggen van A De Rooy & Zn, bent u zeker dat uw oud ijzer milieuvriendelijk gerecycleerd wordt. Als het ijzer nog goed bruikbaar is, kan het ook naar het buitenland verscheept worden voor andere economische activiteiten.


3. U verdient er geld aan


Ook dat nog! Als u uw oud ijzer of uw oude metalen binnenbrengt of laat ophalen, wordt alles nauwkeurig gewogen. Op basis van het gewicht en de dagprijs van het ijzer, krijgt u een contante vergoeding.


4. U zorgt voor nieuw ijzer (echt waar!)


IJzer is niet onuitputtelijk. Het is een eindige grondstof, die ooit op zal geraken. Daarom is het inzamelen en recycleren van oude metalen en ijzer zo belangrijk. Door uw oud ijzer binnen te brengen, geeft u het een tweede leven.

Oud ijzer inleveren of laten ophalen tegen de beste prijs? Contacteer A De Rooy & Zn!

0
Feed

Schrijf een reactie