top of page

SCHROOTHANDEL DE ROOY: VERKOOP UW AUTOWRAKKEN EN SCHROOT

OPKOOP VAN OUDE METALEN

Heeft u heel wat oude metalen liggen waar u geen blijf mee weet? De Rooy in Schoten is een opkoper van ferro en non-ferro materialen in de regio Antwerpen. Als familiebedrijf van vader op zoon hebben we sinds 1928 ervaring in het opkopen en verwerken van oud schroot en autowrakken bij particulieren. Of het nu gaat om oud ijzer, zink, koper of autoaccu's; wij nemen het met plezier van u over. Omwille van praktische redenen komen we deze materialen niet zelf ophalen, maar u kunt deze wel steeds bij ons binnenbrengen.

WAAROM UW OUD IJZER INLEVEREN?

Tegenwoordig zijn de vereisten en normen voor het verwerken van oud ijzer strenger geworden. Net daarom is het interessant om uw oude metalen te verkopen aan een opkoper van oud ijzer. Niet alleen bent u van uw oud schroot af, maar u verdient er ook nog eens een leuk zakcentje mee. Zo wegen we het gewicht van uw metalen nauwkeurig en aan de hand daarvan en de huidige dagprijs geven we u een eerlijke vergoeding. Niet alleen is het verkopen van uw oude metalen financieel interessant, maar u doet er ook het milieu een plezier mee. De Rooy heeft immers veel ervaring in het verwerken van deze oude metalen en gaat waar mogelijk deze dan ook recycleren. Zo krijgt oud ijzer een nieuw leven. Erg belangrijk, want ijzer is als grondstof geen onuitputtelijke bron.

CONTACTEER ONS

Heeft u oud ijzer of andere metalen liggen waar u graag vanaf wilt? Neem contact op met de Rooy in Schoten of kom meteen langs.

bottom of page