top of page
  • FCR Media

Verwerking van autowrakken in Schoten Antwerpen

Verwerking autwrakken

Laat uw autowrak op een verantwoorde manier verwerken door De Rooy

Heeft u een oude auto die niet meer rijdt en waar u vanaf wilt? Een autowrak in uw tuin of op uw terrein staat niet alleen in de weg, maar kan ook schadelijk zijn voor het milieu als het niet op de juiste manier wordt verwerkt. Gelukkig kunt u voor de verwerking van autowrakken in Schoten en omgeving rekenen op de expertise van De Rooy.


De Rooy is al jaren een vertrouwde naam in de regio Antwerpen als het gaat om de verwerking van autowrakken. Vanuit onze locatie in Schoten bedienen we zowel particulieren als bedrijven die op een verantwoorde manier afscheid willen nemen van hun oude voertuig.


Waarom kiezen voor professionele

autowrakkenverwerking?

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om uw autowrak te laten verwerken door een gecertificeerd bedrijf als De Rooy:

  • Milieuvriendelijk: Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare onderdelen en materialen van uw autowrak worden gerecycled en hergebruikt. Schadelijke stoffen worden veilig verwijderd en afgevoerd. Zo minimaliseren we de impact op het milieu.

  • Ruimte vrijmaken: Een autowrak neemt kostbare ruimte in beslag op uw terrein of oprit. Door het te laten verwerken, komt deze ruimte weer vrij voor andere doeleinden.

  • Voorkom boetes: Autowrakken die niet correct worden afgevoerd, kunnen leiden tot boetes van de gemeente of milieu-instanties. Voorkom deze risico's door voor professionele verwerking te kiezen.

  • Veiligheid: Een oud voertuig kan gevaarlijke stoffen bevatten of een onveilige situatie opleveren voor kinderen die erin gaan spelen. Verwijdering door een erkend bedrijf is ook vanuit veiligheidsoogpunt de beste keuze.


Hoe werkt de autowrakkenverwerking bij De Rooy?

Wanneer u uw autowrak bij ons aanmeldt voor verwerking, zorgen wij voor het hele proces van begin tot eind:

  1. Ophalen: Wij komen uw autowrak gratis ophalen op locatie in Schoten of omgeving. U hoeft dus zelf geen transport te regelen.

  2. Recycling: Onze experts ontmantelen uw autowrak zorgvuldig en sorteren alle onderdelen en materialen voor optimale recycling en hergebruik. We halen er uit wat er nog uit te halen valt.

  3. Afvoeren: Alle vloeistoffen en gevaarlijke stoffen worden veilig verwijderd en afgevoerd naar de juiste verwerkingslocaties. Zo blijft het milieu beschermd.

  4. Certificaat: U ontvangt van ons een certificaat van vernietiging als bewijs dat uw autowrak op de correcte manier is verwerkt en gerecycled. Voor de administratie en uw gemoedsrust.


Neem vandaag nog contact op

Heeft u een autowrak in Schoten, Antwerpen of omgeving dat u wilt laten verwerken? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact op met De Rooy. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw oude auto op de meest milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt gerecycled.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page